Extraliga Žilina: v sobotu na Profis.

Extraliga Žilina: v sobotu na Profis.

Už tretie dvojkolo má počas víkendu (20. – 21.11.) na programe Slovenská hokejbalová extraliga. Seniorské žirafy ho absolvujú v Bratislave na Tematínskej ulici, kde má svoje domáce ihrisko Profis Sharks a LG TPS Bratislava.

Sobotné meranie síl v 14. kole prinesie súboj tabuľkových susedov. Profis Sharks je aktuálne (po kontumácie v jeho prospech z Nitry, 6. kolo) na siedmej priečke, Žilina o pozícii nižšie. Pre výhľadovú účasť v nadstavbovej časti je to 6 – bodový duel. Bratislavčania majú žirafám čo oplácať. Na Považí ťahali za kratší koniec, keď nestrelili ani gól a prehrali 3:0. Počítať sa stále nedá s agilným útočníkom Dubovcom M., ktorému stále plynie 7-zápasový trest.

Lacko Michal, HBC Žirafa Žilina – kapitán: „V sobotu nás čaká súper, ktorý je v tabuľke len tesne za nami a tak k tomuto zápasu pristupujeme veľmi zodpovedne. Aj napriek tomu, že sme v domácom meraní síl proti Sharks zvíťazili (3:0), určite nás čaká náročný duel. Podľa indícií nám bude chýbať brankár Krško a určite bude v zostave absentovať bojovník Barbořák. Z posíl sa v obrane objaví staronový extraligista Turčan M. Pokiaľ nechceme absentovať v dueloch play-off, tento zápas môže byť zlomový a tak ho musíme zvládnuť“. Predpokladaná zostava Žilina: Škorvánek (Šimo) - Pavlorek, Bednár, Krakovský, Hulín, Janísek, Turčan - Dubovec A., Koštek, Slovák - Lacko, Kuna, Vojaský - Cíba, Lajčiak, Mokoš - Bestvina, Gamboš.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.