FHŽL Žilina: prehľad hráčov pre play-off 2014/15.

FHŽL Žilina: prehľad hráčov pre play-off 2014/15.

Ako už býva zvykom, začiatok nadstavbovej časti priniesol nejednu plamennú diskusiu ohľadom nastúpenia resp. nenastúpenia hráčov v stretnutiach play-off. V aktuálnej sezóne bola spodná hranica nutných zápasov zvýšená z dovtedajších 15 % na súčasných 30 %. Rozhodli sa tak vedúci tímov v hlasovaní pred prebiehajúcim ročníkom – viac aj v článku http://www.sportvin.sk/clanky/1259. Znamená to, že z možných 19 stretnutí je 30 % hranica (pri zaokrúhlení nahor) poltucet súbojov, v ktorých bol hráč povinný nastúpiť. Do toho sa však započítavajú aj kontumácie v prospech hráča neprevinilého mužstva. Na základe týchto parametrov vychádzajúcich z predsezónneho rozhodnutia som pripravil prehľad oprávnených osôb nastupovať v play-off - http://hokejbalzirafa.sportvin.sk/liga/hokejbal-za-sr1/download.

V súbore je aktivovaný filter aby ste mohli selektovať zoznam podľa zvoleného tímu alebo ďalších kritérií. Informácie vychádzajú z kanadského bodovania ligy, plus sú pri hráčoch priradené počty kontumácií. Tie sa zarátavajú až po prvom riadnom štarte. Prešiel som to niekoľko krát zľava, sprava, konfrontoval so Zápismi o stretnutí, ... . Ak ste našli akúkoľvek chybu, nezrovnalosť, alebo máte jednoducho reklamáciu pri ktoromkoľvek mene, tak prosím o oznámenie obratom.

Ďakujem za porozumie. Stále by to malo však byť na vašej osobnej zodpovednosti a korektnosti. Ak máte pre ďalšiu sezónu návrh na zmenu metodiky, alebo by ste to robili inak, tak bude vďačný za každú konštruktívnu myšlienku.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.