FHŽL Žilina: preview pred 4. kolom

FHŽL Žilina: preview pred 4. kolom

4. kolo FARSER Hokejbalovej Žirafy Ligy je už za dverami. V 3. kole sme videli kompletnú porciu zápasov po prvýkrát, avšak tento víkend sa neodohrá zápas medzi HBC Rajec Wings a EUROIMPEXOM na žiadosť chalanov z Rajca. Uvidíme teda tri zápasy a my vám opäť prinášame krátke preview.

DANDY Group - HBC Budatín

15.10.2016 o 10:00

Prvý zápas hracieho víkendu prinesie súboj vicemajstra DANDY Group a HBC Budatín. Už teraz je jasné, že Budatín nastúpi bez ostrieľaného Roba Kaššu, ktorý si bude plniť povinnosti pri mužskej reprezentácii SR ako člen realizačného tímu. Pre Budatín to bude značné oslabenie, pretože práve „Bobko“ je dirigent celého mužstva, čo by sa v zápase, proti tak kvalitnému tímu ako Dandy, určite je osvedčilo. Naopak Dandy si po nepochopiteľnom zlyhané spred týždňa bude chcieť napraviť chuť, najlepšie jednoznačným víťazstvom. A takéto víťazstvo očakávame aj my a preto tipuje, že tento zápas bude mať jasný priebeh s víťazstvom Dandy.

Náš tip - 1

Zápasy v minulej sezóne:

DANDY Group – HBC Budatín 5:0 kont., HBC Budatín – DANDY Group 1:13

HBC Revolutions Žirafa - TJ SOKOL Žirafa

15.10.2016 o 16:00

„Derby dvoch Žiráf“. Aj takto by sa dal okomentovať tento zápas. V uplynulej sezóne sa vo vzájomných zápasoch týchto tímov dvakrát tešila „Revolučná“. V sobotu podvečer môžeme očakávať zaujímavý zápas. Revolutions je povzbudené skvelým comebackom z ostatného víkendu, naopak Sokol si bude chcieť pripísať prvé body v sezóne. My si myslíme, že tento zápas môžu rozhodovať samostatné nájazdy a v nich sa môžu kľudne radovať aj hráči Sokolu.

Náš tip – X2

Zápasy v minulej sezóne:

HBC Revolutions Žirafa – TJ SOKOL Žirafa 6:2, TJ SOKOL Žirafa – HBC Revolutions Žirafa 3:4

Mikomix - HBK VICTORY

16.10.2016 o 11:00

Neúplné 4. kolo nám uzavrie súboj tímov z opačných pólov tabuľky. Paradoxom je, že tím, ktorý ma víťazstvo v názve je túto sezónu zatiaľ bez bodu. Samozrejme je nutné podotknúť, že hráči Victory majú mimoriadne ťažké rozlosovanie. Naopak, hráči Mikomixu majú úplne iné starosti. Najlepšia defenzíva a najlepšia ofenzíva na čele s najproduktívnejším hráčom doterajšieho priebehu súťaže Rendekom sa hotuje na ďalšieho súpera. My tipujeme, že v tomto zápase sa prejaví sila Mikomixu naplno, takže Victory si bude musieť na prvé body v sezóne počkať minimálne do nasledujúceho víkendu aj s prihliadnutím na okolnosť, že minulú sezónu dokázalo Victory prekvapiť s Mikomixom víťazstvom po samostatných nájazdoch

Náš tip - 1

Zápasy v minulej sezóne:

HBK VICTORY – Mikomix 0:5 kont., Mikomix – HBK VICTORY 4:5 s.n.

HBC Rajec Wings - EUROIMPEX, odložené


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.