Futsalový Žirafa Pohár 2017: skupiny, propozícien a ďalšie náležitosti.

Futsalový Žirafa Pohár 2017: skupiny, propozícien a ďalšie náležitosti.

Do futsalového Žirafa pohár 2017 sa prihlásilo 27 tímov. Družstvá boli vyžrebované do 6 skupín, skupiny A, D, F majú po 5 tímov, zvyšné po 4 účastníkov:

Skupina A: EUNICA Futsal Team, FC Solinky, FC ANANASI, ByZA-Ultras, Los Cules.

Skupina B: Malaga, FK Kastrol Team, ROAD SK, Queretaro.

Skupina C: BANDA, Wucince CREW, BANANA 2011 Hájik, AS Krivé Nohy.

Skupina D: PIZZERIA TEMPO, FC Saminechce, FC Vrece, Red Falcons, MFK Hajik.

Skupina E: CyS Zilina, Recreativo, Bruins United, H2O fone.

Skupina F: ALL-IN, ZSSR, FSC Small Wood Žilina, Shredder Team, ANIMALS.

Herný systém:

- Každý s každým v rámci skupiny.

- Stretnutie sa hrá až do rozhodnutia, v prípade remízy nasleduje dvojminútové predĺženie ale 3 proti 3 (čistý čas, hneď po záverečnej siréne, bez prestávky) a ak nepadne gól, tak prídu na rad ešte tri pokutové kopy.

- Za víťazstvo v riadnom hracom čase 3 body, víťazstvo po predĺžení/pokutových kopoch 2 body, prehra po pokutových kopoch 1 bod.

- Hrá sa 2 x 25 minút hrubého času, avšak v prípade jednogólového rozdielu alebo remízy sa posledné dve minúty stopujú a hrá sa na čistý čas.

- Po základnej časti sa vyhotoví spoločná celková tabuľka kde bude rozhodovať poradie v skupine, čiže napr. na 1. až 6. mieste v celkovej tabuľke budú víťazi skupín, na 7. až 12 . budú tímy, ktoré skončili v skupine na 2. mieste, na 13. až 18. tímy na 3. mieste v skupine, tímy zo 4. miesta v skupine budú v celkovej tabuľke na 19. až 24. mieste, na 25. až 27. mieste budú tímy, ktoré skončili v skupine na poslednom 5. Do spoločnej tabuľky sa tímom zo skupín A, D a F nebude započítavať zápas s posledným tímom v skupine.

- Po skončení základnej časti nasleduje nadstavba v podobe play-off, hrá sa na jeden víťazný zápas. Nadstavba bude pozostávať zo 16-finále, kde sa proti sebe postavia tímy z celkovej tabuľky na 9. až 24. mieste (tímy z 1. až 8. miesta majú zabezpečený automatický postup cez prvé kolo play-off), vždy lepšie postavené družstvo proti najhoršie postavenému. Víťazi – 8 družstiev, postúpia do 8-finále, kde už budú čakať 8 priamo postupujúci. Z 8-finále vzíde 8 kolektívov, ktoré sa stretnú v štvrťfinále. Kvarteto úspešných poputuje do semifinále a ich víťazi sa pobijú vo finále. Odohrajú sa aj stretnutia o 3. miesto, o 5. miesto, o 7. miesto, prípadne aj o ďalšie, upresníme neskôr.

- V zápase nadstavbovej časti môže nastúpiť iba hráč, ktorý v skupine odohral aspoň 1 stretnutie. To znamená, že do zápasu sa musí zapojiť aktívne – nastúpiť ustrojený aspoň na jedno striedanie. Všetci hráči, ktorí sú uvedení v Zápise o stretnutí ale nenastúpia v ňom, budú vyškrtnutí.

- Priebežne budú spracované súpisky tímov (súpiska na stiahnutie), ktoré nám posielate (futsal@zirafa.sk) a na ich základe bude vypočítaný štartovný poplatok. Doposiaľ registrovaný hráč má štartovné vo výške 0,- €, noví hráči 3,- €.

- Odloženie zápasu je možné len so súčasným uvedením náhradného termínu, ktorý vzíde zo spoločnej dohody súperov.

- Pripravte sa aj na dvojkolové víkendy. Finále je naplánované na posledný júnový, alebo prvý júlový víkend.

- Pre nadstavbovú časť sa „nulujú“ udelené ŽK.

Ak máte akékoľvek otázky tak využite 0910 909 268 (k.cepec) alebo email futsal@zirafa.sk. Nájdete nás aj na Facebooku a youtube.com. Výsledkový servis už tradične JOMA Futsalová Žirafa Liga Žilina.

Zľava 10% pre všetkých registrovaných hráčov JOMA Futsalovej Žirafa Ligy Žilina 2016/17:


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.