DOXX - MŠK Žilina

DOXX - MŠK Žilina

Ťahákom 9. kola bol určite zápas DOXX - MŠK Žilina. Zápas druhého s tretím bol zárukou kvalitného futsalu. V drese MŠK nastúpili aj viacerí hráči, ktorí si vo svojej kariére obliekali dres Doxxu (Slukovci, Sukeník, Genčúr, Sedliak) a na niekoľko zápasov pred doma rokmi nám pomohol aj Frátrik.

Od úvodu sa hral kvalitný futsal, kde nechýbalo nasadenie, šance a tvrdé súboje na hrane pravidiel. MŠK sa ťažko presadzovalo cez našu pozornú obranu, my sme mávali pri útočení viac priestoru. Pred peknou diváckou kulisou sa v 11. minúte presadil ako prvý Horký. Prvý polčas sa hral vo vysokom tempe, oba tímy však hlavne pozorne bránili a prekonať výborných brankárov na oboch stranách bolo nesmierne náročné. De minúty pred koncom sa nám to podarilo, keď svoje skúsenosti a prehľad ukázal Baláž a neskutočným gólom z hádam nulového uhla zvýšil na 2:0.

V druhom sme chceli pre výhru urobiť všetko. Od začiatku sa MŠK snažilo zvrátiť zápas a snažila sa nás zatlačiť do defenzívy. Z našej strany to bol výborný súdržný výkon a súper sa nedostával do jasných pozícii. Strely z diaľky závary pred bránou isto riešil vo forme chytajúci Cesnek. Postupom času sme si začali z brejkov vypracovávať viac a viac 100% šancí, no naše zakončenie bolo žalostné. Povinec, Volek, Šutorka, Hriník, Horký zahodili každý aspoň dve šance keď išli sami na brankára alebo netrafili prázdnu bránu. Keď už sme súpera prekonali na bránkovej čiare sme sami zastavili loptu. Zápas sme mohli dávno rozhodnúť avšak do konca sme držali zápas v napätí. 5 sekúnd pred koncom sme inkasovali po góle Genčúra, skvelé víťazstvo nám to už nepokazilo.

Vo výbornom zápase, o ktorý sa kvalitou a nasadením postarali oba tímy sa nakoniec skončil víťazstvom DOXXU 2:1 a stále sme v hre o horné pozície.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.