PLAY-OFF r.HŽL Žilina: predzáposová „tlačovka“.

PLAY-OFF r.HŽL Žilina: predzáposová „tlačovka“.

Na improvizovanej predzápasovej tlačovke, dostali zástupcovia štyroch tímov totožné otázky mieriace na zostavu, očakávania a tip na výsledok. Od 19.00 hod. sa totiž začne prvý, z dvoch dnešných rozhodujúcich semifinálových duelov v skupine A v 15. sezóne respect. Hokejbalovej Žirafa Ligy Žilina.

Semifinále play-off, 3. zápas, skupina A

10.7.2020 (pi) o 19.00 hod. (LIVE)

Blackhawks (4.) - FUNKY MONKEYS L. Mikuláš (6.), stav série 1:1 (7:4, 3:6, -:-)

Miloš Filipovič (Blackhawks, vedúci tímu)

Do dnešného rozhodujúceho zápasu semifinálovej série sme nachystaní v plnom počte a v plnej sile , na čele s našou oporou medzi troma žrďami Michalom Mišovcom. Náš cieľ ostáva nezmenený, a síce postup do, v poradí štvrtého idúceho finále, za sebou. Séria je vzácne vyrovnaná, kde v prvom zápase sme sa tešili z úspechu my , v tom druhom, naopak náš súper ovládol dianie hry. Presný výsledok dnešného zápasu , uvedomujúc si kvality dnešného súpera, nedovolíme tipovať. Sme však odhodlaní zápas zvládnuť a urobiť tak posledný krok k vytúženému finále. Ak chceme zvíťaziť, musíme dať minimálne o jeden gól viac ako súper.

Tomáš Paprčka (FUNKY MONKEYS, kapitán)

Do zápasu ideme s vedomím sa pobiť o úspešný postupový výsledok. Chceme nadviazať na výkon z tretieho štvrťfinálového a druhého semifinálového zápasu. Zo zostavy niekto vypadol niekto pribudoval, tak ako to je v amatérskom športe. Výsledky netipujem, ale verím, že sa budeme po záverečnom klaksóne radovať.

10.7.2020 (pi) o 20.30 hod. (LIVE)

HBK RONA Rozkvet (1.) – EUROIMPEX (7.), stav série 1:1 (3:2, 2:3, -:-)

Lukáš Kršík (RONA, kapitán)

Zostava nastúpi veľmi obdobná ako v dvoch predošlých dueloch a myslím, že priebeh zápasu bude zodpovedať tomu, čo sme mali možnosť vidieť v sobotu a v nedeľu minulý víkend. Bojovný hokejbal z oboch strán, kde si nikto nič nedaruje ... . Dnes rozhodne srdiečko a ja verím, že sa budeme tešiť z postupu.

Michal Koštek (EUROIMPEX, kapitán)

Zostava bude oklieštená keďže vinou rôznych zranení nenastúpia Senko, Ladiver, Mokoš, Bednár ani Vojtek. Zápas bude veľmi ťažký, ako všetky doterajšie PO zápasy, počítam vyrovnaný priebeh so šťastnejším koncom pre nás. Tip na výsledok 5:4 pre nás po predĺžení.

Zápasy budú opäť vysielané na youtube kanále súťaže:


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.