Extraliga U19: naposledy doma.

Extraliga U19: naposledy doma.

Slovenská hokejbalová extraliga „mladých“ sa blíži k záveru. Na rozdiel od starších kolegov, nepočíta herný systém so súbojmi v play-off. Súťaž je tak pred poslednými troma kolami a to sa počas nastávajúceho víkendu (5. – 6.3.11) odohrá až dvojkolo.

Podľa rozlosovania sa tak žirafky v 20. a 21. kole predstavia naposledy pred domácim publikom. V sobotu budú hostiť Zvolen, kde na jeseň zvíťazili 1:5. O deň neskôr to bude dôležitý súboj s Nitrianskymi Rytiermi. Práve tento tím je v aktuálnej tabuľke na treťom mieste, po ktorom poškuľujú aj žirafky. V prípade plného bodového zisku je ešte reálne nádej na splnenie medailového cieľa. Súboj to ale bude veľmi náročný. Pod Zoborom ukázal nováčik svoje kvality, keď Žilinčanom nedal ani najmenšiu šancu 7:1.

O zostave rozhodne až zdravotný stav jednotlivých hráčov. Tréner Dubovec M. však už môže počítať aj so staronovým útočníkom Jamriškom:

Novák/Suran – Haščík, Bukový – Turčan, Šandor – Babiš, Ondrušek – Dubovec, Kurej, Jamriška – Hulín, Miške, Fujdiak T. – Fujdiak M., Kucko, Hodas.

 

Aďo Miške, kapitán Žilina:


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.