V poslednom kole víťazstvo s Malackami + VIDEO

V poslednom kole víťazstvo s Malackami + VIDEO

V poslednom kole sme privítali súpera z Malaciek, ktorý hral o 4 miesto v tabuľke, čo by mu zabezpečilo pred play off štart v domácom prostredí. My sme už teoreticky o nič nehrali, avšak súperovi sme nehodlali nič pustiť zadarmo. Konečne s dvoma štvorkami sme nastúpili odhodlaní ukázať sa v lepšom svetle ako v posledných kolách. 

 

Od začiatku sa hral vyrovnaný futsal. Nasadenie bolo vysoké na oboch stranách. Súper sa snažil dostávať do šancí hlavne loptami za obranu. šancí bolo rovnako na oboch stranách, ale prvé rany zasadili do naších radov Malačania. V krátkom slede sa po nedôraznom bránení presadila Canaria zásluhou Zváča a Išunina. Znížiť mohol Martin Volek, po dobrej zasekávačke mieril iba do Klempu. Pred polčasom sme súpera pressli a prinieslo to svoje ovocie. Po Margenovej nahrávke najprv Padych z ostrého uhla strelou do šibenice prekvapil súperovho brankára a onedlho vyrovnal na 2:2 po peknej akcii Ondrej Volek, keď sa najprv zbavil protihráča a efektným oblúčikom vyrovnal.

 

Po polčase sa ďalej pokračovalo vo vysokom tempe, oba tímy chceli vyhrať. Do brány nastúpil prvýkrát v sezóne navrátilec Juhás. Na našej strane pribúdali stopercentné šance. Sám red brankárom neuspel Ondrej Volek a Horký zoči- voči brankárovi dal tyč. Konečne sa nám podarilo skórovať, keď Martin Volek vybojoval loptu naservíroval ju Horkému a náš najlepší strelec nezaváhal - 3:2. Súper sa nevzdával a následne sa začínalo opäť odznova - Horváth dal na 3:3. Šance boli na oboch stranách, výborne chytal ako Juhás tak i Klempa. Od polovice polčasu sme mali 5 faulov a tak sme súperovi nechávali viac priestoru na kombinovanie. Misky váh na našu stranu priklonil nestarnúci Margen strelou do protipohybu brankára - 4:3. Zápas bol ako na hojdačke, Malacky sa nevzdávali a po chybe v rozohrávke vyrovnal Uhrinec na 4:4. Ani za tohto stavu sme sa neuspokojili a chceli sme sa so sezónou rozlúčiť víťazne. Minútu a pol pred koncom sa nám to podarilo. Povinec na olovici ihriska vypichol loptu obrancovi a strelou k tyči dal na 5:4. Okamžite začal hrať súper power-play. Po strele súpera sa zaskvel Juhás keď výbornú strelu vytlačil na spojnicu. Samostatný únik eśte nevyužil Ondrej Volek avšak víťazstvo sme si už podržali.Vo výbornom zápase sme sa teda konečne radovali z víťazstva. 

 

Ukázali sme, že keď sa zozbierame v normĺom počte sme schopní hrať s väčšinou tímov vyrovnaný futsal. Mrzí nás neúčasť v play off, svojim prístupom sme si ho však rehájdakali sami

 

Doxx Žilina-1.SFC Canaria Team Malacky 5:4 (2:2)

 Doxx Žilina:  Cesnek-  Margen "C", Horký, Volek, Padych -Štilla,Povinec, Volek Martin, Hriník Dávid

Canaria Malacky: Klempa, -  Žváč "C", Išunin , Havlík,Uhrinec, Horváth, Špoták

Góly: Padych, Volek, Margen, Horký, Povinec - Zváč, Uhrinec, Išunin, Horváth

Žlté karty: Povinec - UhrinecRozhodovali:  Šašvary, Ďurina

 

VIDEO ZO ZAPASU:   http://www.youtube.com/watch?v=RywB1M7Mei8


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.