DFŽL VI.: na záver sezóny tesné víťazstvo.

DFŽL VI.: na záver sezóny tesné víťazstvo.

Pizza Boys mali na programe v sobotu popoludní posledné vystúpenie v rámci 6. ligy, v ktorom sa stretli s jedenástym celkom súťaže, ktorým je Comorek Team. Papierovým favoritom bol jednoznačne pred zápasom domáci Comorek, no hostia nechceli v boji o predposlednú priečku nechať nič na náhodu.

Domáci sa však dostali do vedenia veľmi rýchlo, keď už v 15. sekunde zápasu priamo z rozohrávania vystrelil na nepripraveného hosťujúceho gólmana Nguyen - 1:0. Hra sa po tomto momente vyrovnala, hralo sa prevažne v strede poľa. V 7. minúte sa však dostal k lopte Mravec, poslal prihrávku do pokutového územia, kde stál Kvaššay, ktorý tečoval loptu za chrbát brankára Juraja Knapca - 1:1. Na ďalší gól si prítomní diváci museli počkať dlhšie, presnejšie 10 minút. V 17. minúte totiž po akcii Paráča zakončil presne Mičian a bolo 1:2 pre hostí. Do konca prvého polčasu už gól nepadol a tak do kabíny odchádzali spokojnejší hráči Pizza Boys.

Tí rovnako lepšie ako súper vstúpili aj do druhého polčasu a aj napriek tomu, že gól dlho nedalo ani jedno mužstvo, mali viac z hry hostia. Skóre sa opäť menilo v 37. minúte, keď Mravec prihral pred bránku kapitánovi hostí Paráčovi, ten si ešte obhodil dvoch súperových obrancov a prudkou strelou pod brvno nedal brankárovi Knapcovi žiadnu šancu - 1:3. Domáci sa ani nestačili spamätať a už prehrávali o tri góly, tentokrát Mravec prihrával Mičianovi, ktorý sa nemýlil - 1:4. Znížiť na rozdiel dvoch gólov sa ale podarilo opäť Nguyenovi, ktorý zúžitkoval dlhý pas od brankára Knapca a prestrelil hosťujúceho gólmana Neslušana. Chvíľu sa potom hralo znova najmä v strede poľa, s množstvom osobných súbojov, kým neprišla 45. minúta. Vtedy sa hostia "nasťahovali" pred domácu bránku a štýlom hokejovej powerplay si posielali navzájom prihrávky, až kým tú poslednú Paráčovu premenil v gól Mravec - 2:5. Domácich však tento moment "naštartoval" a hneď z rozohrávania udreli, svoj tretí gól v zápase pridal aktívny Nguyen. Hráči Comorek teamu vycítili šancu, zatlačili súpera pred jeho bránku a hostia mali čo robiť, aby odolali. Ich obrana predsa len povolila v 48. minúte, keď brankár Pizza Boys neudržal prudkú strelu Ľuboslava Labudu, ktorý dal kontaktný gól svojho tímu - 4:5. Posledné dve minúty zápasu tak ešte boli veľmi napínavé, na hosťujúcu obranu sa valil jeden útok za druhým, no domácim sa už nepodarilo vyrovnať a tak sa po konečnom hvizde mohli tešiť zo štvrtého víťazstva v sezóne hráči Pizza Boys, ktorí tak už určite skončia na predposlednej, 13. priečke v tabuľke. 

Zápas to bol však veľmi kvalitný a najmä vyrovnaný, o čom okrem tesného skóre svedčí aj vyrovnaný pomer striel - po 1. polčase 7:7, celkovo 15:15, ako aj pomer faulov 3:3. K tomu, že zápas sa odohral v solídnej úrovni a bez kariet, prispeli dobrými výkonmi aj arbitri stretnutia, páni Ploštica a Matula.

Pizza Boys tak ukončili ligovú sezónu 2010/2011 víťazstvom, pričom na programe majú ešte jedno pohárové vystúpenie proti druholigového celku Cár Hôrky. V pohári však už stratili možnosť postupu, preto tento zápas bude pre mužstvo Pizza Boys posledným v tejto sezóne.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.