DFŽL Žilina sr. VI.: "Two Men Show".

DFŽL Žilina sr. VI.: "Two Men Show".

Sobotňajší zápas 7. kola medzi Pizza Boys a Recreativom "a" rozhodli prakticky dvaja hráči. Za domácich Pizza Boys Michal Mravec, ktorý mal prsty v ôsmich z deviatich gólov svojho tímu, zvyšný jeden si hostia vsietili vlastný. Zaznamenal 6 presných zásahov a na 2 góly prihral. Za Recreativo to bol kapitán Radoslav Zajac, ktorý zo štyroch gólov svojho tímu tri dal a na posledný prihrával.

Prvý polčas bol vyrovnaný, už v 3. minúte otvorili skóre hostia gólom R. Zajaca po chybe domácej obrany. Pizza Boys odpovedali v 8. minúte, keď sa presadil kapitán Paráč po nezištnej prihrávke od Mravca. O minútu sa stav menil opäť, druhý gól za Recreativo pridal opäť R. Zajac po Jaššovom pase. Nasledujúce minúty priniesli vyrovnaný duel s vysokým nasadením oboch aktérov. V 19. minúte vyrovnal skóre na 2:2 Mravec a ten istý hráč o dve minúty neskôr po samostatnej akcii zariadil vedenie domácich gólom na 3:2. Hostia však ešte do prestávky stihli vyrovnať, postaral sa o to opäť R. Zajac, keď si z domácich obrancov spravil "tréningové kužele" a obišiel aj brankára Neslušana. Do kabín tak tímy odchádzali za remízového skóre 3:3.

Druhá časť stretnutia sa už odohrávala v réžii domáceho celku, hostia v druhom dejstve nedokázali nadviazať na výkon z prvého polčasu, napriek tomu si dokázali vypracovať šance, ktoré však spoľahlivo likvidoval Tomáš Neslušan v bráne Pizza Boys. V priebehu 28. - 29. minúty vsietil Mravec ďalšie dva góly a keď si hosťujúci obranca strelil v 38. minúte "vlastenca", bolo skóre zápasu už 6:3. Gól bol zapísaný Paráčovi. O tom, že tento zápas Michalovi Mravcovi naozaj vyšiel, sa hostia opäť presvedčili v rozpätí 43. - 45. minúty, kedy pridal ďalšie dva góly, ktorými zvýšil stav zápasu už na 8:3. O minútu neskôr skóroval ešte Paráč a domáci vyhrávali už 9:3. Hráči Recreativa dokázali ešte skorigovať hrozivé skóre, v 47. minúte sa trafil do čierneho Michal Jaššo a uzavrel tak skóre stretnutia na konečných 9:4.

Pizza Boys tak zvíťazili už v druhom zápase v rade a to aj napriek absencii najlepšieho strelca V. Tarabu a piliera defenzívy Marfiaka. Tím Recreativo "a" si naopak na svoju prvú výhru v tejto sezóne musí ešte počkať. Za výkon v tomto zápase si však zaslúžia uznanie, rovnako ako rozhodcovia stretnutia, ktorí zápas zvládli bez problémov. 


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.