SHbe U19: ŠK 98 Pruské - JK Medokýš Martin

SHbe U19: ŠK 98 Pruské - JK Medokýš Martin

ŠK 98 Pruské U19 vs. JK Medokýš Martin ,,A“ U19 1:6 (1:2, 0:1, 0:3)

V predzápase si zmerali sily kategórie U19, v ktorom Pruštianski chlapci ťahali za kratší koniec. Zápas začali veľmi dobre. Už na začiatku 2. min. ušiel martinskej obrane Marcel Cíbik a na 2x prekonal Bízika v bráne Martina. To síce domácich povzbudilo, ale iba do 7. min, počas ktorej Martin 2x skóroval.

V druhej tretine sa domáci tiež dobre držali, ale i tak 1x kapitulovali v 29. min, keď počas presilovky Suchánka v bránke domácich delovkou od červenej prekvapil Orechovský 1:3.

V tretej tretine domácim dochádzali sily a nestačili na hostí z Martina, ktorí tromi gólmi zavŕšili víťazstvo na 1:6. Domáce mužstvo si napriek prehre zaslúži pochvalu za bojovnosť, v ktorej vynikali hlavne Cíbik a Ilončiak. V Martinskom mužstve vynikli Kopkaš a Knapík, ktorí nazbierali 8 bodov za 4 góly a 4 asistencie.

Góly: CÍBIK (Barták B.) – ŠŤASTNIAK (Knapík), KOPKAŠ (Knapík), ORECHOVSKÝ (Ďurkovič), KNAPÍK (Kopkaš), ŠŤASTNIAK (Kopkaš, Knapík) KOPKAŠ (Šťastniak)

Tresty: 3: 2 - všetci 2 minúty

Zostavy:

ŠK 98 Pruské: Suchánek J. – Ilončiak, Cíbik, Matiščín, Pagáč J, Baláž, Huňa, Barták T, Barták B, Magut, Péner, Suchánek M, Santus

JK Medokýš Martin: Bízik – Fabuš, Golian, Vrlák, Orechovský, Ďurkovič, Vašš, Šťastniak, Kopkaš, Knapík


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.