MEX: FBC Grasshoppers AC UNIZA - Florko Košice 8:3

MEX: FBC Grasshoppers AC UNIZA - Florko Košice 8:3

12. kolo

FBC Grasshoppers AC UNIZA – Florko Košice (3:0)(2:1)(3:2) 8:3

Góly Grasshoppers: Galovič (Baránek), Trunek (Veneny), Radil (Uram), Galovič (Trunek), Trunek (Baránek), Veneny (Galovič), Trunek, Kopera (Kružel).

Po nepresvedčivom sobotňajšom výkone čakal na kobylky súper z čela tabuľky. Domáci si vstúpili do svedomia a do súpera sa zahryzli hneď od úvodu. Rýchlou, kombinačnou hrou držali súpera nakrátko a odmenou im boli góly v bráne hostí. Trojgólový náskok z prvej tretiny kontrolovali kobylky aj počas druhej tretiny. Hostia našli recept na pozornú obranu domácich až v polovici zápasu, ale domáci odpovedali dvoma gólmi. V tretej tretine sa presadili oba tímy, ale na konci zápasu sa z víťazstva tešili kobylky, ktoré svojím herným prejavom potešili všetkých divákov v hale a odčinili tak sobotňajší výkon. Čiernou škvrnou v zápase bolo zranenie Francla a Galoviča, ktorí doplatili na tvrdú, miestami až zákernú hru hostí. Vysokoškoláci sa usadili po 12. kole na štvrtom mieste extraligovej tabuľky.

Zostava Grasshoppers: Kružel, Kováčik - Kvasnica, Baránek, Radil, Francl, Kopera – Trunek, Galovič, Veneny, Pazderka, Hrin, Uram, Urgošík, Dorčík.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.