MEX: Bogdau Stupava - FBC Grasshoppers AC UNIZA 4:7

MEX: Bogdau Stupava - FBC Grasshoppers AC UNIZA 4:7

13. koloFBK Bogdau Stupava - FBC Grasshoppers AC UNIZA 4:7 (1:2, 1:3, 2:2)

Góly Grasshoppers: Galovič (Veneny), Hrin (Pazderka), Veneny (Baránek), Hrin (Radil), Veneny (Galovič), Veneny (Galovič), Galovič (Veneny).

Zápas, v ktorom hostil predposledný tím, štvrtý tím tabuľky sa očakávalo víťazstvo vysokoškolákov. Kobylky vybehli na súpera od úvodu bez rešpektu, vo vysokom nasadení a vypracovali si niekoľko gólových šancí, ktoré končili na dobre chytajúcom brankárovi domácich Veselom. Prekonať sa ho podarilo až v polovici úvodnej tretiny, keď sa presadil Galovič a o päť minút neskôr Hrin. V závere prvej tretiny domáci znížili na 1:2. Vstup do druhej tretiny vyšiel opäť vysokoškolákom, keď skóroval Veneny s Hrinom. Domáci opäť znížili, ale na trojgólový náskok zvyšoval v 32. minúte Veneny. Poslednú tretinu kobylky ubrali z tempa, kontrolovali hru, čoho výsledkom boli góly na oboch stranách. V 41. minúte dovŕšil svoj hetrik Veneny a v 53. minúte druhýkrát rozvlnil sieť domácich Galovič. Kobylky si odviezli zo Stupavy povinné dva body po víťazstve 4:7. Domácich od väčšej gólovej nádielky zachránil výborný výkon ich brankára.

Zostava Grasshoppers: Kružel, Kováčik, Sak - Kvasnica, Baránek, Radil, Kopera, Janek – Galovič, Veneny, Pazderka, Hrin, Uram, Urgošík.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.