Pruské: prvé dvojkolo víťazné.

Pruské: prvé dvojkolo víťazné.

Nová sezóna sa pre nás začala úspešne, keď sme po dvoch domácich víťazstvách nad Tvrdošínom a Prešovom získali štyri body...

 

Na úvod jeden z najťažších súperov - Tvrdošín. Od začiatku bol zápas podľa očakávania vyrovnaný. Miena prevaha bola však na našej strane, čo vyústilo do dvojgólového vedenia. V druhej strane sme síce najskôr stihli zvýšiť na 3:0, aktivitu však našou pasivitou prebrali Tvrdošínčanky a podarilo sa im znížiť na rozdiel jedného gólu. Hneď v úvode 3. tretiny sme šťastným gólom opäť získlali dvojgólové vedenie. Súper síce po zbytočnej chybe pri rozohrávke znížil, hru sme však až konca udržiavali v dostatočnej vzdialenosti od našej bránky a aj keď tesne, ale zaslúžene sme jednogólovým rozdielom zvíťazili.

ŠK 98 Pruské vs. FbK Tvrdošín - 4 : 2 (Hrehušová, Behancová K., Šponiarová, Ilončiaková)

 

Na druhý deň nás čakal nováčik z Prešova, ktorý už druhýkrát za víkend absolvoval únavnú cestu z východu. Napriek tomu, že prvú šancu v zápase si vypracovali šarišanky, po pár minútach sa dievčatá upokojili a prevzali iniciatívu. Súpera sme držali väčšinou na jeho polovici a postupne v priebehu zápasu zvyšovali svoj náskok na konečných 8:0. Napriek malým chybičkám sa v tomto zápase blysli predovšetkým obrankyne, ktoré pomohli brankárke k shoutoutu a nastrieľali spolu päť našich gólov.

ŠK 98 Pruské vs. FBC Mikuláš Prešov - 8 : 0 (Hrehušová 2, Mončeková 2, Mešťánková 2, Šponiarová, Trošková)

 

Po prvom hracom víkende sme tak spolu s ďalšími troma družstvami získlali plný počet bodov.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.