SHbE - Žilina: hrozivých 68 sekúnd v Ružinove.

SHbE - Žilina: hrozivých 68 sekúnd v Ružinove.

K vicemajstrovi do Ružinova cestovali Žirafy s rešpektom. Na jeho ihrisku už dlhé roky neuhrali nič svetoborné, ba čo viac, nevyhli sa ani sedemgólovým prídelom. Aby to nebolo všetko, v sobotu nemohli Žilinčania počítať s viacerými dôležitými hráčmi ako napr. Lajčiak, Hartel, Drevenák, ... .

Mladícky žilinský výber sa držal celkom slušne, teda počas prvých dvoch tretín. Na začiatku tej poslednej svietilo na tabuli prijateľné skóre 2:0. Domáci mali viac z hry, ale žltozelená obrana sa snažila a vo forme bol aj brankár Krško. Ešte aj na začiatku 41.minúty to bolo stále „lichotivých“ 4:1. Potom ale prišla malá katastrofa a trošku väčšia hanba. Za 68 sekúnd sa Ružinovčania presadili až trikrát!!! Keď tesne pred sirénou pridali ešte jeden strelecký zápis, bolo z toho hrozivých 8:1, pričom tretia štvrťhodinka 6:1.Žirafy posledné minúty stretnutia úplne nezvládli. Niečo podobné sa im „prihodilo“ aj o týždeň skôr na ihrisku Jokeritu, kde sa stav 3:2 v 41.minúte zmenil až na 6:2.

Výkon bol skôr sklamaním, vicemajster zaslúžene vyhral a bol počas celého zápasu lepším tímom. Žirafám počas ostatných dvoch rokov odišla väčšina hráčov základnej zostavy a mlaď tieto voľné „fleky“ zapĺňa veľmi pozvoľna. Je to beh na dlhšiu trať a Žilinčania sú tak v polčase.

V hlavnom meste sa udiali aj ďalšie „mrzutosti“. Zranili sa dvaja hráči Kuna a stredný Dubovec A. . Nepotešil ani úhlavný konkurent o posledné postupové miesto do play-off – Jokerit. Ten v nedeľu porazil P. Bystricu a má už náskok štyroch bodov, v základnej časti už zostávajú iba tri kolá.

 

Všetko podstatné nájdete v detaile zápasu Ružinov BA - Žirafa Žilina, kde sú odkazy na „živý“ textový prenos ako aj album s fotografiami.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.