FHŽL ŽA a PB: prihláste sa na ŽIRAFA CUP 2012.

FHŽL ŽA a PB: prihláste sa na ŽIRAFA CUP 2012.

Do piatku 1. júna 2012 (vrátane) je možné sa prihlásiť na už piaty ročník Žirafa CUPu. Zúčastniť sa ho môžu všetky registrované družstvá zo seniorskej I. a II. hokejbalovej Žirafa ligy zo Žiliny a P. Bystrice. Okrem nich sa môžu prihlásiť aj iné „neregistrované“ tímy. Pre neregistrovaných hráčov je štartovný poplatok 1,- €, všetci ostatní bezplatne. Hrací systém spolu s vyžrebovaním bude stanovený až na základe počtu prihlásených. Dĺžka jedného zápasu základnej časti by mala byť 3 x 10 min čistého času. Predpokladá sa, že pohár bude prebiehať počas dvoch, maximálne troch víkendov, so začiatkom pravdepodobne 9. – 10.6.12. Dejiskom zápasov by mala byť bočná plocha na Zimnom štadióne v Žiline alebo klasika hokejbalové ihrisko na Závaží v Žiline. V prípade záujmu cepec@zirafa.sk, alebo 0910 909 268 (k. čepec).


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (10)

kcepec napísal:

Tak nakoniec sa ešte zobudila HBC Aqua Control a celkový počet prihlásených je tak párny – 8 tímov. Čiže budú dve skupiny po štyroch, každý tím tri zápasy v základnej časti a potom play-off: štvrť., semi, finále o 3.miesto. Zápasový program dnes podvečer, rozložím to na tri víkendy.

Pridané: 06.06.12 14:19.
kcepec napísal:

Vyžrebovanie „trošku“ mešká, čakám ešte na vyjadrenie potenciálneho účastníka s poradovým číslom 8, v takom prípade by boli dve skupiny po štyroch. Ak sa nezadarí, tak bude iba jedna skupina a každý si zahrá s každým, čiže 6 zápasov pre každého a potom asi priamo semifinále, prípadne víťaz základnej časti priamy postup do semi, zvyšní šiesti štvrťfinále o tri postupové miesta. Vyžrebovanie okolo stredy na obed, ak máte špeciálne požiadavky tak posielajte na cepec@zirafa.sk, ďakujem za pochopenie.

Pridané: 06.06.12 00:16.
kcepec napísal:

vyžrebovanie prvého pohárového víkendu bude zverejnené v utorok - 5.6.12 vo večerných hodinách. Ak sa prihlási ešte ôsmy účastník bude sa hrať v dvoch skupinách, pri súčasnom počte siedmych tímov si zahrá každý s každým a potom rýchle play-off.

Pridané: 04.06.12 18:48.
kcepec napísal:

Poradové číslo 7 má tím HBK Varín, mix hráčov z FHŽL ŽA sr. II. – Sokol, Rosina + nejaké nové postavičky.

Pridané: 04.06.12 16:00.
kcepec napísal:

Číslo 6 v poradí prihlásených má HBC Rajec, účastník FHŽL Žilina seniori II. :

Pridané: 01.06.12 17:37.
« 1 2 »
Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.