DOXX s Celticom bez gólov.

DOXX s Celticom bez gólov.

V druhom kole sme privítali uradujúceho majstra tím Celtic Žilina. Súper naskočil bez svojich najvýraznejších opôr Libora Ťažkého a Tomáša Dorčíka. V našom mužstve absentoval dlhodobý maród Dávid Hriník a čerstvo zranený Volek.

Od úvodu sa hral svižný futsal, obe mužstvá však boli zamerané hlavne na defenzívu. boli sme lepši ako náš súper no Maťo Štilla premárnil 100% príležitosť a Margen, Horký či Padych takisto zaváhali v koncovke. Na druhej strane sa po zaváhaní v defenzíve ocitol zoči-voči brankárovi Bačinskému Pápež avšak nedokázal skórovať.

V druhom polčase Celtic vyrovnal hru a miestami sa viac tlačil pred našu bránu. V nej však skvele chytal Bačinský. Z našej strany sa ocitol sám pred bránou Padych avšak situáciu bevyriešil ideálne, do zakončenia sa takisto často tlačil Horký, ale"náhradník" v bráne Celticu  Peťo Klučiar bol veľkou oporou svojho tímu. 

Zápas sa skončil nefutsalovým výsledkom 0:0. Z našej strany potešil hlavne istý výkon brankára Bačinského a mladučkého Basťa Lazára, ktorý sa nezľakol silného súpera a podal kvalitný výkon. Budúci týždeň sa stretneme s Žirafou tak veríme, že konečne si zaknihujeme prvé víťazstvo v sezóne.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.