Poprad: FLORBALOVÝ TURNAJ.

Informácie

Propozície turnaja:

Dátum: 19.9.2015

Miesto: multifunkčná hala Zámoček Matejovce.

Štartovné: Základné štartovné je na družstvo 45€. To je potrebné uhradiť do 13.9.2015 buď osobne /volajte 0905976862, 0915329941/ , prevodom na účet /1341142562/0200 VÚB , 93156652/0900 SLSP/. Do poznámky napíšte názov družstva, kvôli identifikácii platby. Pozor na bankový prevod, ktorý trvá niektorým bankám i 2. dni!

Pri neúčasti družstva na turnaji prepadá toto štartovné v prospech usporiadateľa. Ďalšie štartovné bude cca 1,2€ na hráča /upresní sa po 13.9.2015/, to sa bude uhrádzať až v deň konania turnaja pri vypísaní súpisky družstva.V štartovnom je zahrnuté občerstvenie- bageta, minerálka, sladkosť. Pozor! Družstvá príďte na svoje prvé zápasy minimálne 20.min pred ich začiatkom. Je potrebné vypísať súpisku, doplatiť štartovné za hráčov a prevziať občerstvenie.

Súpiska: počet hráčov neobmedzený. Vypisuje sa až v deň konania turnaja. Hráči sa na nej počas celého turnaja nesmú meniť, dopĺňať. Každý hráč uvedie číslo dresu, ktoré nesmie tiež meniť, odohrá s ním celý turnaj.

Systém: upresní sa až po ukončení registrácie družstiev na turnaj.

Pravidlá turnaja: Platné florbalové pravidlá.

Výstroj hráčov:

1. Hráč nesmie mať na sebe nič, čo by mohlo ohroziť bezpečnosť iného hráča, ako aj jeho samotného.

2. Povinné sú jednotné dresy s viditeľným číslom, ktoré sa počas turnaja nesmie meniť !!!

3. Obuv- halovky. Hráč s nepovolenou obuvou nebude môcť hrať na turnaji.

4. V prípade rovnakej farby dresov budú k dispozícii rozlišovačky.

Hrací čas, podmienky hry:

Upresní sa až po ukončení registrácie družstiev na turnaj.

Medzi zápasmi nie je žiadna doba na rozcvičenie. Zápasy nasledujú hneď po sebe. Začiatky zápasov v rozpise turnaja sú len informačné, nemusia byť totožné so skutočným časom. Nastupujte na svoje zápasy s predstihom.

Fauly a tresty:

1. Ak sa hráč previní proti pravidlám – nasleduje 1. min vylúčenie. Pri oslabení o dvoch alebo viac hráčov trest začne plynúť po uplynutí prvého trestu

2. Ak dostane červenú kartu- nasleduje vylúčenie do konca zápasu. Hráč má stop do konca zápasu a nasledujúci zápas (podľa výšky trestu ČK). /Môže sa vykúpiť poplatkom 5€/. Ak sa dopustí závažného priestupku, trest určí organizátor.

3. Priestupky na 1. min – sekanie, blokovanie hokejky, nadvíhanie hokejky, vysoká hokejka, hra medzi súperovými nohami, hákovanie, vrazenie chrbtom, nedovolené bránenie, hrubosť, držanie, bránenie v hre, hra vysokou nohou, hra v malom bránkovisku, nedovolená vzdialenosť, hra na zemi, hra rukou, hra hlavou, zlé striedanie, opakované priestupky, zdržovanie hry, hra bez hokejky

Bodovanie a poradie v skupinách:

1. Víťazstvo 2.body, remíza 1.bod, prehra 0.bodov.

2. Poradie družstiev- Počet bodov, vzájomný zápas, rozdiel gólov.

3. Pravidlá pre individuálne ocenenia:

Najlepší brankár- najmenej inkasovaných gólov v základnej časti. Musí odchytať všetky zápasy do konca. Pri rovnosti sa započítava play off.

Najlepší strelec- najviac strelených gólov v základnej časti. Ďalej ako brankár.

Odmenené budú družstvá umiestnené na 1.-3.mieste, najlepší strelec a brankár.

Samozrejme nebude chýbať občerstvenie.

Upozornenie ! Každý hráč štartuje na vlastné riziko !!! Turnaj je určený pre hráčov ročníka narodenia 2000 a starších. Usporiadatelia neručia za stratu vecí a majetku po dobu konania turnaja !!!

Organizátor turnaja si vyhradzuje právo na zmenu systému a pravidiel a to aj v priebehu turnaja. Kapitáni /vedúci družstiev/ budú o zmenách včas a osobne informovaní !!!

Pridal dodys 23.08.2015 14:47 | Zobrazení: 515


Účasti

Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.