Status #121454 Predposledné - 21. kolo UFŽL Žilina - seniori - prinieslo viaceré zaujímavé výsledky. Šlágrom mohlo ...

Karol Čepec (kcepec) pridal obrázok

Predposledné - 21. kolo UFŽL Žilina - seniori - prinieslo viaceré zaujímavé výsledky.

Šlágrom mohlo byť stretnutie prvého s druhým - FBC KNM - TUČNIACI 7:6 (na fotke). Oba kádre mali ale veľmi oklieštené zostavy, čo trošku poznačilo priebeh. Ten však mohol mať veľmi zaujímavú zápletku. KNM malo vo svojej réžii prvé dejstvo, s výsledkom 4:1. Prostredná štvrťhodinka už bola nerozhodná 3:3. Dokonalý zvrat takmer nastal v záverečných minútach. Tučniaci sa prekvapujúco dostali až na dostrel, ale dotiahnuť sa aspoň k vyrovnanému stavu sa nepodarilo už ani v hre bez brankára.

Nečakane vysokým skóre, obzvlášť v prospech dovtedy posledného tímu ligového pelotónu, sa skončil stredajší duel FBK Panthers - Delfíny 16:11. Hralo sa ofenzívne, hore dole, bez dôrazu na obranu, brankári mali plné ruky práce počas celého priebehu. Delfíny ťahali za kratší koniec, čo ich bude stáť lepšiu pozíciu v play-off, naopak Panthers sa odlepili od dna, kde ich vystriedal F.E.R.T.

Pravdepodobne rovnaká dvojica, aká sa stretne v play-off si zmerala sily v pondelok - Globesy Wizards - Unihoc Žirafa 4:7. Úradujúci majster UNIHOC mal vývoj pod kontrolou od začiatku až do konca, mrzieť ho však môže nedôslednosť v poslednej minúte. Tá sa pretavila do dvoch inkasovaných gólov v 44.00 a v 44.26.

Pondelkový program otvoril zápas KIA ENGINE Team - FBC PB Puschkin 8:11. Ten sa zrejme výsledkovo zlomil v čase od 22.41 do 25.19. Kia za 98 sekúnd dostala až 4 góly a takáto studená sprcha by zrejme položila každý tím.

Liga pokračuje v pondelok 21. marca 2016.

.

Pridal kcepec 17.03.2016 13:24. Zobrazení: 214 | Odporučiť


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.