Futsalový Žirafa pohár 2015: blesková ANKETA.

Futsalový Žirafa pohár 2015: blesková ANKETA.

Opäť pre vás chystáme futsalový Žirafa pohár 2015 a počas uplynulých dní sme realizovali nábor tímov cez Futsal Žirafa Žilina: on-line registrácia Žirafa poháru spustená. . Do včerajšieho dňa – pondelok 27. apríla 2015, bolo prihlásených 33 družstiev. Ešte raz som tak urobil výzvu prostredníctvom emailov a Facebooku, s cieľom dosiahnuť číslo 35. V takom prípade by boli záujemcovia rozdelení do 7 skupín po 5 kolektívov. Avšak, včera ste reagovali ešte viacerí a momentálne sme na čísle 37. (to je ešte viac ako pred tromi rokmi kedy sa pohár hral naposledy) Vďaka za váš záujem, ale ten priniesol aj jednu dilemu. Aký herný systém nastaviť? Do úvahy prichádzajú dve možnosti:

1. pôvodná: keď bude 7 skupín po 5 tímov + dve skupiny budú mať o jeden tím naviac, čiže 5 skupín po 5 a 2 skupiny po 6 tímov. Takto by v prvých piatich skupinách každý tím odohral 4 zápasy a v 5. a 6. skupine by odohral každý tím až 5 zápasov.

2. aktualizovaná: keď bude 6 skupín po 6 tímov resp. jedno skupiny bude mať tímov 7, čiže 5 skupín po 6 a jedna skupina 7 tímov. Takto by v prvých piatich skupinách každý tím odohral 5 zápasov a v poslednej skupine by každý tím odohral až 6 zápas.

Po základnej časti, teda po zápasoch v skupinách, bude nasledovať klasický pavúk resp. K.O. systém, vždy na jedno víťazstvo:

- 16-finále: pre tímy, ktoré skončia na 1. až 32. mieste.

- 8-finále: pre 16 víťazov postupujúcich zo 16-finále

- štvrťfinále: pre 8 postupujúcich z 8-finále

- semifinále: pre 4 víťazných štvrťfinalistov

- o 3. miesto: pre neúspešných semifinalistov

- finále: dvaja postupujúci zo semifinále.

Takto by mal v skratke vyzerať základný herný systém, ale až po vyriešení prvotnej otázky 7 skupín a minimálne 4 zápasy v skupinách, alebo 6 skupín a minimálne 5 zápasov v skupinách?

Hlasujte prosím v ankete: Futsalový Žirafa pohár 2015 - herný systém.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.